Boek een EMB test!

Een EMB test is kort voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Dit houdt in dat ik middels een vingerprik, capillair bloed bij je afneem om vervolgens te laten testen in het EMB test B.V. lab. Heb jij last van onverklaarbare pijntjes? Vermoeidheid, prikkelbaarheid of heb je erg last van je hormonen? Wil je weten wat het aan je lichaam ontbreekt om je helemaal lekker te kunnen voelen? Boek een EMB test! Inzicht

Inzicht

Een EMB test geeft naast de reguliere bloedwaarden ook inzicht in de energetische waarden. Zoals eventuele blokkades in je lichaam, je endocriene stelsel en bijvoorbeeld je neurotransmitters. Hoe is het gesteld met je organen? Heb je een dysbiose in je darmen? Zijn er schimmels of parasieten te vinden? Is je lever soms overbelast?

Dit en nog veel meer komt in een 15-17 pagina lange uitslag terug van deze test. Uiteraard niet zonder mijn begeleidend schrijven, kan ik je een mooi voorstel geven naar een betere versie van jezelf.

Onmisbare tool

Voor mij is de EMB test een onmisbare tool om sneller en doelgerichter tot het probleem van je ongemakken te komen. Los van het feit dat vele symptomen verholpen kunnen worden met een optimaal voedingspatroon met de juiste voedingsstoffen, is het fijn om te weten dat je door middel van suppletie je lichaam optimaal kan ondersteunen.

emb test

Waar wacht je nog op? Boek een EMB test!

Ga naar mijn contactpagina en vul je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met je te hebben. We bespreken daarin kort je wensen en behoeften. Wanneer dit voor ons beide goed voelt, plannen we een datum dat je langs komt voor de prik, of ik kom bij jou. Woon je verder weg? Dan kan ik de EMB test ook naar je toe sturen met instructies om zelf af te nemen. Zodra de resultaten binnen zijn neem ik contact met je op om het behandelplan met je door te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *