Tarieven 2023

Hieronder staat een overzicht van de tarieven die ik reken voor mijn diensten. Uiteindelijk stellen we samen een behandelplan samen, die gericht is op het behalen van jouw doelen. Mocht je aan de hand van deze informatie nog vragen hebben, stel ze gerust door mij een e-mail te sturen of mij te contacten via Whatsapp. Klik op de link ‘meer informatie’ onderaan deze pagina voor mijn contactgegevens.

Mijn consultaties

tarieven natuurvoedingsadvies marieke peerless
Intakegesprek (60 min) €68

Tijdens het intakegesprek nemen we het door jouw ingevulde anamneseformulier door. Ik krijg inzicht in je probleemstelling en ik ga hiermee aan de slag. Het advies volgt de eerstvolgende werkdag. Het advies nemen we kort door en een behandelplan is geboren.

Let op: exclusief bijkomende kosten voor supplementen (indien gewenst af te nemen). Voor supplementen die besteld worden tijdens of direct na de intake geldt standaard een 12% korting.


Vervolgconsult (per begonnen 10 minuten) €12

Dit kan bijgeboekt worden naar gelang de wens om het voeding- en of suppletieadvies bij te stellen. In de regel zien wij elkaar de eerste 3x om de 4 weken. In theorie ben ik minimaal 3-6 maanden met je bezig, afhankelijk van de klachten.


Uitbreiding laboratorium testen (prijs op aanvraag)

O.a. bloed-, vetzuren-, allergie en intolerantie-, maag/darmtesten zijn beschikbaar naar gelang de behoefte.

EMB test traject

Heb je last van ongemakken? Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal klopt in je lijf, maar je weet niet wat? Ben je veel moe, last van stemmingswisselingen of onverklaarbare pijntjes in je lichaam? Dan is een EMB test wel iets voor jou. Met een vingerprik wordt er gekeken op regulier- en energetisch niveau naar je bloedwaardes. Dit vertaal ik naar een begrijpend lezen met advies. Het scheelt tijd, is doelgericht en is tastbaar. Bij keuze uit EMB basis, EMB 2 of 3, krijg je aanzienlijk meer korting dan wanneer je de EMB test los doet naast de consultaties. Maar de keuze is aan jou. Aanvullende consultaties zijn altijd los te boeken. Prijzen voor mijn consultaties zoals genoemd hierboven zijn van toepassing.

Presentaties | lezingen | WORKSHOPS


Introductie Essentiële Oliën (90 min) GRATIS

Workshop Essentiële Oliën (v.a. 90 min) v.a. € 15

Regelmatig organiseren wij workshops van verschillend formaat. Verschillende workshops waar je je voor in kunt schrijven zijn;

Mocktail workshop – Mocktails maken met essentiële oliën | Essential Bits and Bites – een intro verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes, gemaakt met essentiële oliën | Change your Food Habits – een workshop waarin leuke tips en recepten naar voren komen voor een gezonder voedingspatroon. Uiteraard voorzien van essentiële oliën.Het is natuurlijk ook mogelijk om de oliën direct aan te schaffen. En mooier nog, je kunt dit doen met standaard 25% korting als je een account aanmaakt! Niet alleen profiteer je dan van de standaard korting op je aankopen, maar kun je ook maandelijks 10-30% punten sparen bij je aankopen! Dit heet het LRP systeem. Meer hierover vind je ook op de onderstaande link. Mocht je er niet uitkomen, of wil je hulp bij het aanmelden of bestellen, kun je mij ook direct een berichtje sturen en dan help ik je.


LEZING OF PRESENTATIE OP AANVRAAG
Voor toelichting op de werkvloer, scholen, kindercentra. Van voorlichting gezond eten, tot specifiekere onderwerpen zoals voeding en stress/burn out, voeding en hormonen. Neem contact op om de wensen te bespreken.