Over mij

Wie ben ik?

ik ben marieke peerless

Hi, ik ben Marieke Peerless, trotse moeder van twee heerlijke meiden en getrouwd met mijn Canadees Jason.

Ik ben Orthomoleculair Epigenetisch therapeut in Alkmaar en omstreken. Ik heb momenteel een praktijk aan huis en per 1 september ook een tweede locatie in De Telefooncentrale in Alkmaar Overdie.

Mijn passie voor voeding en gezondheid heeft eindelijk zijn weg gevonden naar waar ik nu ben. Ik help graag mensen om de beste versie van zichzelf te worden op gebied van natuurvoeding en suppletie. Waarom ik dit pad ben gaan volgen is doordat ik uit persoonlijk oogpunt mijn ongemakken zoals astma en eczeem wilde verzachten en verbeteren. Al snel ontdekte ik dat je met aanpassingen in je voeding en door het aanvullen met de juiste supplementen duidelijk verbetering ziet.

In mijn rol als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en ervaringsdeskundige, is het mijn wens om niet alleen mensen te informeren over gezonde voeding, maar ook te begeleiden in het aanmeten van een gezondere levensstijl. Ik geniet als men bewust wordt van de positieve impact dat gezond en natuurlijk eten heeft op je algehele gesteldheid. En het is nog mooier om te zien dat men dit ook weet vol te houden.

Ik ben er niet om je drastisch van je oude gewoontes af te helpen, maar om samen te kijken naar hoe we je huidige patroon kunnen optimaliseren, zodat je uiteindelijk die beste versie van jezelf gaat worden.


Mijn behaalde opleidingen

Naast dit overzicht van mijn tot nu toe behaalde opleidingen die bijdragen aan wie ik ben, zal ik dit blijven aanvullen met interessante studies, seminars, cursussen. Het is zo geweldig om van je hobby je beroep te kunnen maken, dat ik oneindig student wil blijven. Dus blijf gerust deze pagina updaten, want de lijst is nog niet af!

  • 2022 – Orthomoleculair Therapeut – Civas
  • 2022 – Kruidengeneeskunde – Civas
  • 2022 – Orthomoleculaire voeding voor kinderen – Civas
  • 2023 – HBO Natuurvoedingsadviseur – Civas
  • 2023 – HBO Medische Basiskennis – NTI
  • 2023 – EMB bloedtest – SOHF
  • 2023 – Orthomoleculair Adviseur Gevorderd – SOHF
  • 2024 – Oorkaarsbehandelingen – Overige
  • 2024 – Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – SOHF